Muut projektit

KASHAGAN UTILITY BARGE 10-PROJEKTI
Yksi Venäjän työkohteemme on ollut Astrahanissa, Korabelin telakalla rakenteilla oleva öljynporauslautta. Kaspianmerellä offshore-kentällä toimiva lautta koostuu lukuisista eri yksiköistä, jotka ovat erikoistuneet tuotantoon, varastoimiseen, huoltoon, asumiseen, hoito- ja pelastustehtäviin ym.  
Tässä KASHAGAN UTILITY BARGE 10-projektissa Aurakorro on toiminut organisaatiossa sekä tarkastajana että työnjohtotehtävissä vastuualueenaan pintakäsittelytyön koordinointi, aikataulujen laatiminen ja seuranta sekä laadun valvonta.
 
SAKHALIN II PROJEKTI
Aurakorro Oy on ollut mukana Venäjällä toteutettavassa maailmanlaajuisesti mittavassa SAKHALIN II-projektiorganisaatiossa vastaamassa Vladivostokin lähellä sijaitsevassa Nahodkassa rakennettavien kaasun- ja öljynporauslauttojen pintakäsittelystä, putkien kumivulkanoinnista, alumiiniruiskutuksesta sekä laadunvannonnasta.
Toukokuussa 2004 tehdyn sopimuksen mukaisesti Aurakorro toimi yllämainitun osa-alueen projektin johtajana ja tarkastajana sekä lisäksi työhön tarvittavan kaluston toimittajana. Työvoimana olemme käyttäneet alan venäläisiä ammattilaisia.
Työmme tältä erää päättyi elokuussa 2005, kun lauttojen hinaus kohti Sakhalinin saaren itäpuolella sijaitsevaa porausaluetta alkoi.
 
TEMPERA JA MASTERA
Aurakorro on suorittanut vaikeissa jääolosuhteissa kulkevien tankkereiden Temperan ja Masteran rungon pintakäsittelyn jäänkestävillä erikoismaaleilla Sumitomon telakalla Japanissa.